Te koop: bedrijfslocatie Nunspeet

Op industrieterrein de "Feitenhof" aan de industrieweg 65 te Nunspeet, staat de voormalig bedrijfslocatie van PARO Nunspeet te koop. Het complex, in eigendom van GMP Vastgoed, gelegen op een kavel van circa 4.190 m² grond, vestaat uit twee kadastrale percelen met op het voorste perceel een (verhuurd) kantoorgebouw met mogelijkheden voor een (dienst)woningfunctie. Hierachter ligt een verhard afgerasterd perceel grond met een bedrijfslood, kantoorruimte, buitenopslag en parkeerruimte.

De locatie heeft van 2004 tot en met 2013 gediend als inrichting waar PARO Nunspeet  haar afvalinzamelings- en verwerkingsactiviteiten had gesitueerd. In 2013 heeft de regionale concurrent Van Werven de afvalinzameling- en verwerkingsactiviteiten van PARO Nunspeet overgenomen. PARO Nunspeet heeft haar activiteiten naar Amsterdam verhuisd waar zusterbedrijf PARO Amsterdam haar afvalrecyclingslocatie heeft gevestigd.
Sinds november 2014 is het terrein niet meer in gebruik en is het gereed gemaakt voor verkoop.

Bent u op zoek naar een dergelijke locatie? Kijk dan op de website van Van de Loosdrecht Makelaars voor meer informatie.